Tuesday, August 5, 2014

[VIDEO] PESTA BOGEL DI NEGERI @cmlimguaneng !! (KEMASKINI)

KEMASKINI


Kerajaan Pulau Pinang luluskan permit BERBOGEL?

Dari KedahNews:

Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng menegaskan pihak kerajaan negeri lansung tidak mengetahui mengenai penganjuran Pesta Sukan Bogel yang di anjurkan di Teluk Bahang sehingga menjadi viral setelah video tersebut dimuatnaik semalam.

Guan Eng berkata, pihaknya telah menyerahkan perkara ini kepada pihak berkuasa untuk menjalankan siasatan terperinci mengenai penganjuran pesta sukan yang jelas mencemarkan imej kerajaan negeri. 
Menurut Guan Eng lagi, penganjuran pesta sukan tersebut jelas satu kesalahan dan pihak kerajaan negeri tidak pernah mengeluarkan sebarang lesen atau kebenaran terhadap aktiviti tersebut. 
“Kita tidak pernah membenarkan sukan seumpama ini dijalankan di Pulau Pinang dan pihak berkuasa tempatan (PBT) juga tidak pernah mengeluarkan lesen untuk penganjurannya,” katanya pada sidang media di sini, sebentar tadi. 
Video yang berdurasi 5 minit 56 saat sebelum ini telah dimuatnaik dalam Youtube memaparkan sekumpulan lelaki dan wanita dalam keadaan berbogel sedang melakukan pelbagai aktiviti seperti melukis di badan dipercayai berlaku di Taman Negara dekat Teluk Bahang. 
Namun begitu, video tersebut sudah dipadam dalam laman Youtube berkemungkinan untuk mengelakkan kemarahan penduduk di negeri tersebut.

APA KOMEN PESERTA?

Penang Nude Sports Games is held successfully on the day. There are 18 nudists came to this beautiful beach for games and nude body painting.

Thanks to Ms.Chew for the organising and thanks to naturists for coming and made it a history in Malaysia.

A brief review by the member, Justin as below:-

Here is my review & report for the Malaysia-International Nude Sports Games 2014 Extravaganza. On that day, we all assembled at the Teluk Bahang Jetty in Penang.

link: http://vimeo.com/102602832

P/S: Pihak berkuasa tak ambil tindakan?

31 comments:

Anonymous said...

No civilization..eventho hve brains to think wisely. Enjoy now & suffer later, allmighty is watchin u!

Anonymous said...

The video shoq How stupid they are....

Anonymous said...

Tak pernah ambil iktibar dari kejadian tsunami dulu..

Anonymous said...

Mcm bangang!!

Anonymous said...

Mmg bangang

Anonymous said...

menutup kemaluan dari pandangan org ramai adalah akal pertama yg membezakan manusia dgn haiwan.... depa ni nak jadi haiwan semula.... makan dan berak di tempat sama...

Anonymous said...

Stupid...see u in jail..ha..ha...

Anonymous said...

Ini tanda² kiamat

Anonymous said...

Kalau muka masing2 macam super model body macam body builder tak apa la jugakkkkk... scared for life watching tis stupid video. Rot la all of u in jail...

Anonymous said...

I am chinese, i still call this bunch of ass hole fucktard.....u wan to do bogel go do in your own country laa.....perosak pemikiran kanak kanak.....dah tua mcm sial nak bogel bogel kat sini......perosak pantai.....if i see them aku lastik each balls with ball bearing biar bengkak.....catch them when they come again.....

MissID Z said...

Tak lama lagi musibah akan menimpa pulau pinang macam kat aceh dulu..... tsunami besar! Na'uzubillah.

Anonymous said...

Betul betul stupid ini olang .

Anonymous said...

Wait & see.how?
If gov take action.who will surport them or have some people want to depend them.

Anonymous said...

Hello Tarzan pun ada pakai cawat.apa jenis binantang engkau org ini.....Oh Tuhan selamatkanlah Malaysia...amin

Anonymous said...

Tarzsn pun pakai cawat..engkau org ini masuk dalam kumplan apa?.Jgn binasakn negara Msia....manusia zaman batu pun pakai dedaun utk menutup badan.....


Anonymous said...

Im neutral about nudism but here is Malaysia, its agaisnt our morality value and unacceptable.

Anonymous said...

Eeeee konek kecik... tak sunat..

Anonymous said...

Sebenarnya mereka menarik azab n mncabar Allah. macam binatang baik jd babi je.

Anonymous said...

Manusia mcm binatang tk ada beza...budak pun tau malu..bodoh

Mockzen Mock said...

omg..what they thought this is Miami Beach..stupid more than animal..animal much better than them...

Anonymous said...

Im ashamed to be human

Anonymous said...

This is way too much. Organise and dare to upload and say they created history. Are they nuts. Nothing will happen to beautiful penang and stop cursing in regards of politics morons. Just catch these uncivilised ppl and send them for counselling..to make them understand private parts are not to be publicly shown.

Anonymous said...

Eeee. Macam nak muntah pun ada. Celaka punya orang. Kasi tangkap masuk jel and sunatkan sekali.

Anonymous said...

Wtf..are they stupid or what..

Anonymous said...

Tidak perlu menuding,smua klemahan dari kita juga, dosa aib yg kita trima?adalah kcuaian KITA DLM mprhitung hukuman TUHAN .

org lama pp. said...

Tu laa jeneh china kapiaq...hram jadah...

Anonymous said...

Ini mana ada kaitan dgn cm lim. X kaitan dgn politik. U stupid la nak kait dgn politik pula....

Anonymous said...

Gaza's been a killings field, Malaysia still sad for MH370 and MH17 and you fuckers may God sent you to hell. Amln.

Anil Cybersquirrel said...

Otak engkau kiamat!

Anonymous said...

Penang is a centre for:

1. Prostitute

2. Drugs

3. Gangsters

4. bastard DAP politicians

Anonymous said...

Penang is a centre for:

1. Prostitute

2. Drugs

3. Gangsters

4. bastard DAP politicians

MY SLIDESHARE UPLOAD

Blog Archive