Wednesday, March 19, 2014

#PRKKajang: [FOTO] SUASANA SEKITAR PROSES PENGUNDIAN AWAL. SYABAS KEPADA YANG BERJAYA LAKSANAKAN TANGGUNGJAWAB!! @PDRMsia


BERIKUT ADALAH FOTO-FOTO PENGUNDIAN AWAL BERLANGSUNG. SYABAS KEPADA GOLONGAN PENGUNDI AWAL BAGI PRK DUN N25 KAJANG KERANA BERJAYA MENUNAIKAN TANGGUNGJAWAB DENGAN JAYANYA.


SPR MELAPORKAN BAHAWA SEBANYAK 45% TELAH KELUAR MENGUNDI DAN PROSES PENGUNDIAN BERJALAN LANCAR.
Kira-kira 45 peratus atau 560 pemilih sudah keluar mengundi dalam pengundian awal di tiga kawasan dalam Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Kajang sehingga pukul 11 pagi ini. 
Setiausaha Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR), Datuk Abdul Ghani Salleh berkata, proses pengundian awal melibatkan anggota polis itu dijangka tamat pada pukul 4.30 petang. 
Menurut beliau, di Maktab Polis Diraja Malaysia (PDRM) Cheras, seramai 185 anggota telah keluar mengundi dan di Dewan Anjung Forensik pula 55 anggota manakala 320 anggota telah mengundi di Ibu Pejabat Polis Daerah Kajang. 
"Hasil lawatan mendapati perjalanan proses undi awal berjalan lancar dan teratur," katanya dalam sidang akhbar di sini hari ini. - UTUSAN ONLINE
UNTUK FOTO LAIN YANG LEBIH MENARIK, SILA RUJUK FB PAGE Pilihanrayakini


No comments:

MY SLIDESHARE UPLOAD

Blog Archive